Inbraak- en brandwerende  kluizen 

Veel kluizen hebben een inbraakwering en brandwering, echter naar uw persoonlijke wens kunt u kiezen voor een kluis met extra focus op inbraakwering of brandwering. Wanneer u specifiek opzoek bent naar een inbraak en brandwerende kleinere kluis voor thuis is een prive kluis wellicht wat voor u. Inbraak en brandwerende kluizen met certificaat: maak hier uw keuze:

Prive kluizen

Ideaal voor thuis

Goedkope prive kluizen zonder certificaat

Inbraakwering

Hogere inbraakwering

Documentkluizen

Opslaan van documenten

Brandwerend

Hogere brandwering

Prive kluis met S2 certificaat

Bel direct met ons deskundig verkoopteam! Altijd bereikbaar ook in de avonduren en in het weekend voor vrijblijvend advies.

Tel: 0342-422239Resultaat 1–16 van de 128 resultaten wordt getoond

Inbraak- en brandwerende kluis

Bij Kluiszorg Nederland kunt u verschillende type kluizen kopen, maar een inbraak- en brandwerende kluis heeft toch wel de voorkeur, u beschermt uw waardevolle spullen met één kluis tegen zowel inbraak als tegen brand.

Gecertificeerde inbraak- en brandwerende kluizen

Een gecertificeerde inbraak- en brandwerende kluis is herkenbaar aan de certificaten, want dit type kluis heeft dan ook twee certificaten, een inbraakwerend certificaat en een brandwerend certificaat.
Kluiszorg Nederland verkoopt deze kluizen in elke denkbare combinatie bijvoorbeeld een Salvus Palermo met een S2 inbraakwerend certificaat (inhoud tot € 9.000,- te verzekeren) en een LFS30P brandwerend certificaat (30 minuten gegarandeerd hitte bestendig), of een Salvus Milano met een Grade II inbraakwerend certificaat (inhoud tot € 50.000,- te verzekeren) en een LFS30 brandwerend certificaat (30 minuten gegarandeerd hitte bestendig) en zo is er in elke klasse een combinatie mogelijk van een inbraak en brandwerend certificaat.

Waar moet u op letten bij het kopen van een inbraak- en brandwerende kluis:

 • Wat wilt u opslaan in de kluis?
  Data op een USB of DVD (foto’s) raken eerder beschadigd bij een brand dan papier, dus als u een harde schijf wilt opslaan in de kluis dan is brandwering belangrijker, en is een 60 minuten brandwerend certificaat zeker aan te bevelen, is de kluis bedoelt voor het opbergen van sieraden dan is een inbraakwerend certificaat doorslag gevend.
 • Wilt u de inhoud van de kluis verzekeren?
  Als u de inhoud van een kluis wilt verzekeren dan is het inbraakwerend certificaat belangrijk voor de verzekeraar, aan de hand van het certificaat weet de verzekeraar hoe sterk inbraakwerend de kluis is, in de volgende tabel van de verzekeraar kunt u zien welke inbraak certificaten er zijn:
 • Waarde indicatie tabel
 • Welk type slot?
  Ook een inbraak en brandwerende kluis is uit te voeren met verschillende type kluissloten, standaard altijd met een sleutelslot maar deze kunnen we vervangen voor een elektronisch slot met meerdere mogelijkheden. Wij adviseren altijd een elektronisch slot, de kwaliteit van de door ons gevoerde elektronische sloten is zo goed dat daar geen problemen meer te verwachten zijn en de extra veiligheid zit hem in de afwezigheid van fysieke sleutels, want waar gaat u deze verstoppen, en als de inbreker ze toevallig wel vind, dan heeft hij vrij toegang tot de kluis en er is geen braakschade aan de kluis dus de verzekeraar gaat niet uitbetalen….
 • Kluis verankeren!
  Om het certificaat geldig te maken dient de kluis deugdelijk te zijn verankert aan uw woning of bedrijfspand. Dus het verankeren van uw kluis is een must, en moet dan ook vakkundig worden gedaan. daarbij vraagt de verzekeraar vaak om een verankering bewijs, Kluiszorg Nederland levert die, en staat ook garant voor een professionele liefst chemische verankering.

Kluiszorg Nederland levert en verankert al 25 jaar kluizen door heel Nederland en door deze ervaring en onze vakkundigheid worden wij erkend en aanbevolen door alle verzekeraars.