Kluis assortiment categorieën


Een kluis kopen is een slim idee! Met een goede gecertificeerde kluis creëert u een veilige opberg plek in huis of bedrijf tegen inbraak en brand.
Lees meer…

Ons assortiment kluizen betstaat uit de beste door ons geselecteerde kluizen van gerenommeerde merken die altijd worden geaccepteerd door uw verzekeraar, geen vage merken die er leuk uitzien en goedkoop zijn, uitsluitend de beste gecertificeerde kluizen! Ons kluizen assortiment is wel in staat een inbraak poging en de hitte van een brand te weerstaan.

Full service! De beste unieke service van Nederland!

Als enige in Nederland installeren (verankeren) wij kluizen met een chemisch anker, dit is de sterkste manier om een kluis te verankeren. Ons ervaren installatie team kan kluizen tot wel 400 KG op een etage of in een kelder plaatsen en verankeren. U ontvangt een verankering certificaat. Onze voertuigen en kleding hebben geen enkele reclame uiting, uw omgeving zal niet merken dat er een kluis geleverd wordt. Wij doen alles anoniem en discreet. Betaling van de kluis kan ook bij onze chauffeur/monteur gedaan worden doormiddel van een PIN betaling of overschrijving, bedrijven betalen op factuur.

Zoekt u een echt goede kluis met een hoog veiligheidsniveau laat dan een kluisspecialist van Kluiszorg Nederland langs komen voor advies. met onze kluisspecialist kunt u de locatie voor plaatsing, welk kluiscertificaat en welk slot voor u de beste keus is bespreken, dit is een gratis service van Kluiszorg Nederland.

Ons assortiment kluizen

Ontdek Onze Uitgebreide Collectie Kluizen – Veiligheid voor Elk Doel

Bij Kluiszorg begrijpen we dat veiligheid een prioriteit is voor zowel thuis als op het werk. Daarom bieden wij een breed assortiment aan kluizen, elk ontworpen om aan specifieke behoeften en veiligheidsnormen te voldoen. Van inbraakwerende kluizen tot brandwerende modellen, onze collectie biedt de perfecte oplossing voor het veilig bewaren van uw waardevolle bezittingen.

Inbraakwerende Kluizen

Onze inbraakwerende kluizen zijn een ideale keuze voor het beschermen van kostbaarheden zoals sieraden, geld en belangrijke documenten. Gemaakt met robuuste, inbraakbestendige materialen en vergrendelingsmechanismen, bieden deze kluizen gemoedsrust, wetende dat uw waardevolle spullen veilig zijn tegen ongewenste toegang.

Brandwerende Kluizen

De dreiging van brand is een reëel risico, en onze brandwerende kluizen bieden een extra laag bescherming. Deze kluizen zijn speciaal ontworpen om de inhoud te beschermen tegen hoge temperaturen en vuur, waardoor ze ideaal zijn voor het bewaren van onvervangbare items zoals familiefoto’s, belangrijke documenten en elektronische data.

Afstortkluizen

Voor bedrijven die regelmatig contant geld verwerken, zijn onze afstortkluizen een must-have. Ze bieden een veilige manier om geld gedurende de dag af te storten, waardoor het risico op diefstal aanzienlijk wordt verminderd.

Wapenkluizen

Voor de veilige opslag van vuurwapens bieden onze wapenkluizen de perfecte oplossing. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en helpen om ongeautoriseerde toegang tot vuurwapens te voorkomen.

Data- en Documentenkluizen

In het digitale tijdperk is de bescherming van elektronische data essentieel. Onze data- en documentenkluizen zijn speciaal ontworpen om gevoelige informatie op harde schijven, USB-sticks en papieren documenten veilig te bewaren.

Waarom Kiezen voor Kluiszorg Kluizen?

Bij Kluiszorg combineren we kwaliteit met betrouwbaarheid. Onze kluizen zijn ontworpen om een superieure bescherming te bieden, of het nu gaat om diefstal, brand of beide. Met een reeks formaten en beveiligingsniveaus kunt u de perfecte kluis vinden die past bij uw specifieke behoeften.

Wij doen door heel Nederland en België de beste kluizen installeren! Anoniem en discreet!

UtrechtZwolleRotterdamLelystadLeidenHaarlemGroningenEindhovenDen HaagApeldoornAmersfoortAlmereDeventerArnhemAmsterdam