Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

Kluiszorg Logo Small

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Eigen bezorg dienst

Wij bezorgen uw kluis zelf! 

Kluiszorg nederland bezorgt zelf de kluizen door heel Nederland.
Een kluis is een product waarvan niet iedereen hoeft te weten dat u die heeft, dus u wenst een discrete levering.Kluiszorg auto
Veel (eigenlijk alle) andere kluissites leveren niet zelf, maar laten dit doen door de leverancier (importeur) van de kluizen.
Deze doen dat met hun eigen auto's met groot hun logo en wat ze doen op de voertuigen! U hele buurt weet dan gelijk dat u een kluis heeft gekocht.
Of ze sturen het via een lokale bezorgdienst, zodat de chauffeur uit uw eigen buurt ook het weet, niet zo goed vinden wij, want vooral een kluis moet discreet geleverd worden. 
Als grootste kluisspecialist van Nederland, hebben wij wel de mogelijkheid de kluizen zelf rond te brengen in Nederland en Belgie.
Een kluis is vaak zwaar, en een gemiddelde bezorgdienst gaat echt niet tillen, bij eerste de beste hindernis zegt zo'n chauffeur Kluiszorg auto met laadklepal gauw dat doe ik niet.
Wij bezorgen wel achter de eerste gesloten deur, en leggen gelijk uit hoe u hem moet bevestigen als u dat zelf wilt doen, en hoe bijvoorbeeld het slot werkt.