Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluis openen

Kluis openen

 

Kluis openen zonder schade! 

Een kluis openen met geweld kan eigenlijk iedereen! Als u maar lawaai mag maken en u heeft zwaar gereedschap, en tijd dan gaat een kluis op den duur wel open. Vaak te koste van de inhoud, en zeker  te koste van de kluis zelf. De kunst is de kluis zo te openen dat er geen of minimale schade aan de kluis is, en al helemaal geen schade aan de inhoud. 

De kluis openen en weer gebruiken? 

Dat is de uitdaging! De kluis openen zonder schade aan de buitenkant en na openen de kluis weer repareren zodat u hem weer kan gebruiken. Over het algemeen borenkluis openen we een klein gaatje in de kluis om in het slot te komen, deze manipuleren we zo dat het slot open gaat. Hierna moeten we een nieuw slot plaatsen en uw kluis kan weer gebruikt worden. 

Kluis openen duur? 

We hanteren een voorrij tarief van € 80,- en een uur tarief van € 80,- het eerste uur rekenen we vol en daarna per kwartier. De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Als u een nieuwe goede kluis moet kopen bent u veel meer kwijt! Dus nee, een kluis openen hoeft niet duur te zijn. 

Hoe te handelen? 

Stuur een e-mail met een foto naar ons mail adres (zie contact) en u krijgt van ons een offerte van de te verwachte prijs om de kluis te openen. 

Bel voor meer informatie: 0342-422239

Er komen geen producten overeen met de selectie.