Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

 • Gratis bezorgen
 • Montage service
 • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Archiefkasten

Archiefkast kopen?

Bedrijfsmatig een archiefkast nodig? Salvus HS archiefkast
Wij leveren alle soorten archiefkasten, inbraak en brandwerend met certificaat.
Wij plaatsen en verankeren de archiefkasten bij u op locatie ook op verdiepingen.
U betaald gewoon per factuur.

Kluiszorg Nederland kan de archiefkasten geheel naar wens inrichten met bijvoorbeeld hangmappenframes, afsluitbare binnenvakken, uittrekbare leesplanken en verschillende soorten elektronisch sloten.

Vraag een offerte aan en ontvang een zeer scherpe prijs voor de archiefkast en plaatsing op locatie. 

Kluizenshowroom   Offerte aanvraag  Vertegenwoordiger

Bel voor meer informatie: 0342-422239

Artikelen 1 tot 15 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 • DRS Prisma I/6

  DRS Prisma I/6

  Inbraak en brandwerende kluis
  Grade I gecertificeerd.
  Waarde berging tot € 20.000,-.
  Licht brandwerend.

  Onze prijs: € 1.619,89

  € 1.905,75

  Prijzen zijn Incl. BTW
 • DRS Prisma I/8

  DRS Prisma I/8

  Inbraak en brandwerende kluis
  Grade I gecertificeerd.
  Waarde berging tot € 20.000,-.
  Licht brandwerend.

  Onze prijs: € 1.784,45

  € 2.099,35

  Prijzen zijn Incl. BTW
 • Sistec TSF 1507

  Sistec TSF 1507

  Ruime kluis/archiefkast.
  30 minuten brandwerend. (LFS30P)
  S2 inbraakwerend certificaat.
  Inhoud te verzekeren tot: € 9.000,- 

  Onze prijs: € 1.808,10

  € 2.127,18

  Prijzen zijn Incl. BTW
 • Sistec TSF 1009

  Sistec TSF 1009

  Ruime kluis/archiefkast.
  30 minuten brandwerend. (LFS30P)
  S2 inbraakwerend certificaat.
  Inhoud te verzekeren tot: € 9.000,-. 

  Onze prijs: € 1.808,10

  € 2.127,18

  Prijzen zijn Incl. BTW
 • Sistec TSF 1012

  Sistec TSF 1012

  Ruime kluis/archiefkast.
  30 minuten brandwerend. (LFS30P)
  S2 inbraakwerend certificaat.
  Inhoud te verzekeren tot: € 9.000,-. 

  Onze prijs: € 2.049,80

  € 2.411,53

  Prijzen zijn Incl. BTW
 • DRS Prisma II/5

  DRS Prisma II/5

  Inbraak en brandwerende kluis
  Grade II gecertificeerd.
  Waarde berging tot € 50.000,-.
  Licht brandwerend.

  Onze prijs: € 2.122,34

  € 2.496,23

  Prijzen zijn Incl. BTW

Artikelen 1 tot 15 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

 

Archiefkast kopen? Goedkope archiefkasten bij Kluiszorg Nederland

Archiefkast kopen? Er zijn veel verschillende archiefkasten te koop. De hoofdtaak van een archiefkast is uw documentatie te beschermen tegen brand en inbraak op een goedkope wijze. Vaak zijn er veel archiefkasten nodig om uw gehele boekhouding, verkoop administratie, klanten bestanden en offerte trajecten te kunnen opslaan. Maar als door brand of inbraak dit allemaal verdwijnt, heeft u een groot probleem. Maar goedkope archiefkasten zijn vaak ook wat minder in kwaliteit, u zoekt dus de goedkoopste archiefkast, maar toch van een goedeArchiefkast kwaliteit. De kenmerken van een goede archiefkast zijn: veel ruimte, een goede brandwerendheid en gemakkelijk toegankelijk omdat u tijdens kantooruren de archiefkast veelvuldig wilt gebruiken. Wij leveren elk type archiefkast van goedkope metalen archiefkasten tot goedkope brandwerende archiefkasten en gecertificeerde archiefkasten tegen altijd zeer aantrekkelijke prijzen. Een goedkope archiefkast is vaak enkelwandig en biedt geen bescherming tegen brand en lichte bescherming tegen inbraak, het is eigenlijk een veredelde wandkast, wij verkopen deze kasten niet.

Goede archiefkast kopen?

Onze archiefkasten zijn dubbelwandig en bieden een goede bescherming tegen brand, dit kan variëren van een bescherming volgens DIN 4102 tot LFS60P. DIN 4102 biedt bescherming tegen brand tot +/- 15 minuten, wat voldoende is als er ook een sprinkler installatie aanwezig is of als het pand waar de archiefkasten zich bevinden, geheel van beton is. LFS60P is een veel beter brandwerende archiefkast die tot wel 60 minuten bescherming tegen een felle brand biedt! We hebben ook een archiefkast met een bescherming factor van LFS30P wat tot 30 minuten bescherming tegen brand biedt. Deze laatste twee, de LFS30P en LFS60P zijn officieel geteste certificaten en zijn dus echt in staat deze norm te halen.

Inbraak en brandwerende archiefkast kopen!

Ook in het geval van inbraakwerendheid zijn er verschillen bij onze archiefkasten. Een goedkope archiefkast heeft alleen een sluitpen aan de voorzijde van de archiefkast en kan door middel van een eenvoudige schroevendraaier worden opengebroken. Kluiszorg Nederland verkoopt alleen gecertificeerde archiefkasten die het de inbreker lastig genoeg maakt om zeker niet alle archiefkasten te kunnen openbreken in een paar minuten. Ook wat betreft inbraakwerendheid hebben we verschillende opties in archiefkasten.

Inbraakwerende Archiefkast.

Safe 1 biedt al een goede inbraakwerendheid en kan de inbreker toch al een heel poos buiten houden. Maar we hebben ook nog beter gecertificeerde archiefkasten die het bijna onmogelijk maken voor de inbreker. Onze archiefkasten sluiten zowel aan de voorzijde als aan de boven en onderkant, wat de archiefkasten veel sterker maakt. Ook moet u rekening houden met de nieuwsgierige blikken van medewerkers, niet alles moet toegankelijk zijn voor uw medewerkers. Daarom kunt u ook uw archiefkast kopen voorzien van een elektronisch slot. Een elektronisch slot biedt vele voordelen ten op zichtte van een sleutelslot. Zo is er geen sleutel die bijgemaakt kan worden, waardoor u geen idee heeft wie er een sleutel heeft. Gaat een medewerker bij u weg, dan hoeft u enkel de toegangscode te wijzigen en alles is weer veilig. Ook kan een elektronisch slot op het bestaande alarmsysteem worden aangesloten, zodat ook uw archiefkasten niet kunnen worden geopend zonder een alarmmelding. Ook kunnen wij een tril, slijp en booralarm plaatsen op uw archiefkasten, deze geven ook een melding als het alarm niet actief is! Wilt u meer weten over het kopen van een archiefkast dan kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Archiefkasten kopen doet u dus het beste bij Kluiszorg Nederland, de kluisspecialist van Nederland.

Archiefkast kopen bij Kluiszorg Nederland?

Archiefkasten kopen kunt u bij veel partijen in Nederland, maar kunnen deze groothandels ze ook op de plek binnen uw organisatie zetten? Wij zijn gespecialiseerd in het op de plek zetten van uw archiefkasten, bedenk namelijk dat de hoogte van een archiefkast en het gewicht het moeilijk maakt te manoeuvreren. Als u een archiefkast koopt, dan wordt deze bij u geleverd op de stoep voor u pand, een archiefkast staat dan op een pallet en is dan hoger dan de gemiddelde deur doorgang. Dat betekent dat u de archiefkast van de pallet moet halen en hem dan door de deur doorgang moet schuiven, u beschadigd daarmee vaak óf de vloer óf de archiefkast! Laat Kluiszorg Nederland voor u de archiefkast op zijn plaats zetten, wij hebben daar de juiste spullen voor. Vindt u onze archiefkasten niet passen in uw interieur? Geen punt. Al onze archiefkasten, de goedkope archiefkasten, de brandwerende archiefkasten en de inbraakwerende archiefkasten kunnen we laten spuiten in de door u gewenste kleur! Heeft u een eigen huisstijl dan kunt u bij ons een archiefkast kopen en laten spuiten in uw eigen huisstijl.

 

Kortom: Wij leveren elke archiefkast type van goedkoop tot inbraak en brandwerend en kunnen de archiefkasten bij u leveren en op de plaats zetten en voorzien van uw eigen huisstijl! Kluiszorg Nederland, de specialist in zijn branche!

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?