Privékluis + 60 minuten brandwerend certificaat

De volgende privé kluizen zijn inbraak- en brandwerend. Deze kluizen beschermen uw waardevolle spullen zowel tegen inbraak als brand!
Een brandwering van 60 minuten is ruim voldoende als de kluis in een betonnen omgeving staat, dan haalt de kluis met dit certificaat een veel hogere score wat betreft tijd. Heeft u een hout skelet bouw huis, of een oudere woning met houten verdiepingen dan is dit de beste keuze.

prive kluis kopen met s2 certificaat/lichtbrandwerend

Heeft u vragen over één van onze privé kluizen of hulp nodig bij het kopen van de juiste kluis? Bel dan met onze kluisspecialist: 0342-422239

achteraf pin betalen bij kluis kluis professioneel verankeren kluis plaatsen op verdiepingAnonieme bezorging kluisResultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Privékluis + 60 minuten brandwerend certificaat

Een kluis kopen met een goede inbraakwerend certificaat en een goede brandwerend certificaat is een slimme keuze.
Deze kluizen houden het goed uit tegen een “aanval” van een inbreker en tegen de hitte die ontstaat tijdens een brand, dus uw waardevolle spullen liggen veilig in deze goede inbraak- en brandwerende kluizen.

EN 14450 inbraakwerende kluizen

Een privé kluis met een EN 14450 inbraakwerend certificaat houdt de inbreker echt wel een tijd buiten, afhankelijk van de gebruikte gereedschappen is deze kluis echt niet zomaar te kraken. Een inbreker heeft meestal niet meer bij zich dan een kleine koevoet, en dat is niet voldoende om een EN 14450 S2 gecertificeerde kluis te openen.
De inhoud van de kluis kan tot € 9.000,- voor kostbaarheden worden verzekert.

EN 15659 LFS60P brandwerende kluizen

Het brandwerende certificaat EN 15659 LFS60P garandeert een medium beveiliging tegen de hitte van een brand, kanttekening is dat de test onder extreem hoge temperaturen wordt gedaan die niet overeen komen met de praktijk. Als u de kluis in een betonnen gebouw op beton heeft verankert, dan is de opgegeven tijd zeker maal 2, komt de kluis op een houten vloer dan komt de tijd van 60 minuten meer overeen.

Kluis verankeren

Elke kluis moet worden verankert aan uw woning of bedrijfspand.
Een brandwerende kluis is echter iets moeilijker te verankeren omdat een brandwerende kluis minder bevestiging punten heeft dan een normale kluis, om de test te halen voor het EN 15659 certificaat doet de fabrikant er minder gaten in om de kluis te fixeren, vaak alleen in de bodem.