Korting? U krijgt korting!

ABN AMRO banken actie Team Kluiszorg

In opdracht van de ABN-AMRO bank hebben we een speciale actie voor bankklanten!
De ABNAMRO kan niet iedereen meer voorzien van een safeloket, en heeft ons gevraagd een gecertificeerde kluis aan hun klanten aan te bieden.
De keus in kluizen is groot, ons assortiment heeft voor iedereen de juiste kluis, of u nu een inbraakwerende of brandwerende kluis of een combinatie hiervan wilt.
Elk inbraak en brandwerend certificaat is vertegenwoordigd met de beste kluizen in die categorie dus u zult altijd slagen de juiste kluis te vinden op onze site.
PS: De korting geld vanaf heden voor elke bankklant, heeft u de brief ontvangen van de Rabobank en ING, dan geld deze korting ook.

Catalogus

In onze kluizen catalogus zit een complete uitleg over kluizen, de certificaten, de sloten en de noodzaak van een goede verankering.
De kluizen kunt u op uw gemak thuis op de bank uitzoeken en kijken welke bij u past, vraag de catalogus aan via de button, u heeft hem morgen in huis.

Catalogus

Kluis offerte

Vind u het moeilijk de juiste kluis te vinden op de site? Gebruik dan het offerte traject en laat ons op basis van uw wensen de juiste kluis voor u selecteren.
U krijgt dan een vrijblijvende offerte voor deze kluis inclusief de bank korting. Vraag een offerte aan via de button.


Kluis offerte

We hebben begrepen dat op de gestuurde correspondentie van de ABNAMRO, Rabobank en ING de code erg slecht leesbaar is, dus bij deze de code nogmaals: De korting wordt in het winkelmandje berekend: de code is: “bankkorting”

Zoek uw kluis op de site, de korting gaat over de kluis en ook de verankering.
Heeft u hulp nodig? bel ons dan:

Kluiszorg Nederland verkoop: 0342-422239 van 09.00 uur tot 22.00 uur. Ook in het weekend