Inbraakwerende Kluis Grade I + lichte brandwering Kopen

Ontdek onze selectie van Grade I gecertificeerde inbraakwerende kluizen bij Kluiszorg. Elke kluis biedt niet alleen geavanceerde bescherming tegen inbraak, maar stelt u ook in staat om de inhoud ervan te verzekeren. Lees meer.

Verankering is net zo belangrijk als de kluis zelf

Zonder correcte verankering wordt de kluis gewoon meegenomen en/of uw verzekeraar keert niet uit. Wij leveren kluizen op elke verdieping tot 400kg en verankeren uw kluis op de juiste wijze incl. certificaat.

Advies over een EN 1143-1 Grade I kluis? Bel ons gerust op 0342 – 422 239.Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

EN 1143-1 Grade I met DIN 4102 brandwerende norm

Welkom bij onze uitgebreide selectie van kluizen die voldoen aan de Grade I-inbraakwerendheid en de DIN 4102 brandwerende norm. Deze kluizen bieden niet alleen een goed niveau van bescherming tegen inbraakpogingen, maar hebben ook een “niet geteste” brandwerende norm om je waardevolle bezittingen te beschermen tegen brandgevaar.

Grade I met lichte brandwering kluis
Grade I inbraakwerende kluizen met lichte brandwerende norm DIN 4102

De verzekering en een EN 1143-1 Grade I + DIN 4102 norm kluis

Een kluis met een EN 1143-1 certificaat, is een kluis die door een onafhankelijk instituut is getest op zijn inbraakwerende kwaliteiten.
Als de kluis de norm haalt die gesteld worden aan dit certificaat, krijgt hij het certificaat.

Het certificaat van een EN 1143-1 Grade I kluis geeft de verzekeraar de zekerheid dat een kluis een bepaalde inbraakwerendheid heeft en heeft daarom per certificaat een contant geld en kostbaarheden bedrag gehangen aan de kluis in het geval van een Grade I gecertificeerde kluis is dat:

 • € 10.000,- voor contant geld
 • € 20.000,- voor kostbaarheden.

Waarom kiezen voor een Grade I-certificering?

Bij het selecteren van een kluis met Grade I-certificering + DIN 4102 norm zijn er enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden:

 • Inbraakwerendheid: Grade I geeft aan dat de kluis een hoog niveau van inbraakwerendheid biedt. Let op de specificaties en kenmerken die de weerstand tegen inbraakpogingen bevorderen, zoals de dikte van de wanden, deuren en sloten. Overweeg een betere klasse kluis wanneer dit nodig is.
 • Brandweerbaarheid: De DIN 4102 norm, is een niet geteste norm voor dubbelwandige kluizen.
  In de dubbele wand wordt een isolatie materiaal geplaatst die aan de bouwnorm 4102 voldoet, dit is een isolatie die brand vertragend werkt.
  De hoeveelheid isolatie wordt niet gecontroleerd door de test instanties en er is dus ook weinig te zeggen over de tijd die de isolatie de inhoud beschermt, maar enigszins brandwerend is dan wel een goede omschrijving.
Grade I kluis + DIN 4102
Grade I inbraakwerende kluizen verankeren

Grade I kluis verankeren

Om een Grade I certificaat + DIN 4102 norm geldig te maken is een deugdelijk verankering noodzakelijk, als blijkt dat de kluis niet verankert was tijdens een inbraak poging, of ontvreemding van de kluis, zal de verzekeraar niet tot uitbetaling over gaan! Een goede verankering is dus noodzakelijk, laat Kluiszorg Nederland de verankering doen, wij doen dit met chemisch ankers en u ontvangt een verankering certificaat voor de verzekeraar.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Onze unieke service voor u:

 • 5 jaar garantie op kluis en slot!
 • Laagste prijs garantie! Ergens anders deze kluis goedkoper gevonden 5% korting!
 • U betaald de kluis bij levering / verankering per PIN betaling of voor bedrijven op factuur
 • Wilt u deze kluis op een verdieping of in een kelder hebben, wij kunnen dat realiseren, dit is een echt unieke service die alleen wij doen.
 • Wij verankeren altijd met een chemisch anker, dit is de sterkste wijze om een kluis te verankeren. Lees hier meer over verankeren.
 • Bedenk altijd goed bij wie u een kluis koopt, Kluiszorg Nederland is de kluisspecialist met alle kennis en ervaring in eigen huis, wij besteden niets uit aan een derde partij! Wij zijn altijd bereikbaar voor advies, hulp bij instellen, en als u problemen met uw kluis heeft, want uw KLUIS is onze ZORG!

Zo koopt u de juiste kluis
Kluizenshowroom
Afspraak aan huis kluis

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiszorg.nl