Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kies altijd voor een gecertificeerd elektronisch slot op uw kluis!

Sleutelslot of elektronisch slot op uw kluis?


Altijd een elektronisch slot mits dit een gecertificeerd elektronisch slot is!
Een elektronisch slot op uw kluis heeft veel voordelen, en tegenwoordig geen nadelen meer.
Vroeger had je natuurlijk veel problemen met een elektronisch slot, zo was die makkelijk te manipuleren door er bijvoorbeeld op te slaan, of kon je aan de hand van de afdrukken op het toetsenbord de code uitlezen.
De gewone elektronisch sloten die op de bouwmarkt kluisjes voorkomen zijn erg eenvoudig te kraken. Dit soort sloten werken met een magneet die een pal op zijn plek houdt. Door de magneet te laten "schrikken" is deze even niet magneetisch en kan de kluis worden geopend. Veel hotelkluisjes hebben dit soort sloten, probeer het eens met zo'n kluisje. Sla met een voorwerp op de kluis deur en draai ondertussen aan het knopje om te openen. U zult zien dat de kluis al na een paar pogingen open gaat!
Dit wilt u natuurlijk niet met uw kluis, maar heel veel goedkope kluisjes zijn op die manier eenvoudig te openen. kijk maar eens op you tube/ safekraking. Uw inbreker kijkt hier ook!

Sleutelslot op uw kluis


Een sleutelslot is een heel veilig slot, een kluis slot heeft ook nog eens een "dubbele baard sleutel" wat betekent dat de sleutel aan beide zijde vertanding heeft waardoor manipulatie nagenoeg onmogelijk is.
Een sleutelslot heeft ook nog als voordeel dat hij heel bedrijfs zeker is, er kan weinig kapot gaan, en bij normaal gebruik hoeft er geen onderhoud gepleegt te worden.
De betere kluizen met een Grade normering van Grade III en hoger werken vaak met een dubbelslot. Dit kan tweemaal een sleutelslot zijn of een sleutelslot en elektronisch slot (voorkeur).
Het grote nadeel van een sleutelslot op uw kluis is het bewaren van de kluissleutel! Waar laat u de kluissleutel? Als de inbreker deze vind geeft u ze vij toegang tot de kluis! uw verzekeraar zal zeker moeilijk gaan doen omdat er geen schade is, en ze u waarschijnlijk gaan verwijten dat u onzorgvuldig bent om gegaan met de kluis sleutels.

Elektronisch kluis slot  elektronisch kluis slot


Tegenwoordig zijn de elektronisch sloten heel betrouwbaar, tevens hebben ze veel meer mogelijkheden dan een sleutelslot.
Zo kunt u een elektronisch slot uitlezen, wanneer is wie er in geweest, en kunt bijvoorbeeld een tijdvertraging instellen.
Een tijdvertraging kan een overvaller tegen houden.
ook kan een elektronisch slot worden aan gesloten op uw alarm systeem, met een "code onder dwang" waardoor er in ieder geval hulp ingeroepen kan worden tijdens een overval.
Kom anders naar onze kluizen showroom in Barneveld zodat wij u alles kunnen uitleggen en laten zien.

4 ogen om uw kluis te openen


U kunt uw kluis ook voorzien van twee sloten, om bijvoorbeeld het 4 ogen principe toe te passen.
Dit betekend dta er altijd twee personen nodig zijn om de kluis te openen, een soort controle systeem.