Hardware wallet veilig opslaan


Hardware wallet veilig opslaan

We hoeven tegenwoordig niet meer uit te leggen wat crypto  is. Bitcoin en ethereum blijven populair en steeds meer mensen investeren hierin. Crypto wordt vaak opgeslagen op een ‘offline wallet’ zoals een Ledger Nano S omdat dit wordt gezien als een ‘veilige’ manier om je crypto te bewaren. Echter wanneer u de wallet thuis bewaart brengt dit elke dag risico’s met zich mee zoals inbraak, brandschade of waterschade. Dat is dan ook de rede waarom het van belang is om je hardware wallet veilig op te slaan in een kluis. Welke kluis is hiervoor geschikt en waarom?

Kluis voor Bitcoin

Privé kluis voor thuis

Een veilige manier om je hardware wallet op te slaan, is in een kluis die je thuis bewaard. Inbrekers weten tegenwoordig dat er in de huizen vaak meer valt te halen dan alleen een monitor en gaan dus ook op zoek naar alles wat op een USB stick of dergelijke lijkt. Om dit en andere mogelijke risico’s te voorkomen is een privé kluis voor thuis een slim idee. Met zo’n kluis in huis creëert u een veilige opberg plek tegen inbraak en brand! Met als resultaat dat uw eigendommen veilig blijven.


Bekijk alle privekluizen


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Verankeren

Belangrijk is het goed verankeren, een compacte kluis voor thuis is vaak wat licht, en kunnen dan ook gemakkelijk worden meegenomen door de inbreker wanneer deze niet verankerd is. Een chemische verankering wordt dan ook aangeraden. Lees hier alles over het verankeren van de kluis.


Welke privé kluis moet ik kiezen

De keuze is reuze bij het kiezen van een privé kluis. De beste privé kluis wordt bepaalde door de persoonlijke situatie. Een aantal zaken waarmee rekening mee gehouden moet worden: Ten eerste is het verstandig om te kijken naar de verschillende certificaten van de kluis. Want hoe weet u anders dat de kluis daadwerkelijk de inbreker buiten de kluis houdt. Verzekeraars en fabrikanten van kluizen hebben een systeem bedacht om de werkelijke weerstand weer te geven. Lees hier alles over de verschillende normeringen.


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Vervolgens is het ook verstandig om naar de brandwerendheid van de kluis te kijken. Vooral wanneer u bijvoorbeeld een papiertje met wachtwoorden van je wallet bewaard kan het aantal minuten waarin dat papiertje onbeschadigd blijft van belang zijn. Lees hier alles over brandwerende certificaten. Verder moet er gekeken worden naar het soort slot. Echter wordt wel aangeraden om een elektronisch slot te kiezen omdat dit simpelweg minder risico’s met zich meebrengt. Tot slot is het natuurlijk van belang om te kijken naar de hoogte en breedte van de kluis zodat u niet voor verassingen komt te staan bij het plaatsen van de kluis. De juiste goede kluis kopen lijkt misschien een grote investering, echter is dit ontzettend belangrijk bij het veilig opslaan van je crypto.


Bel met onze ervaren kluisspecialisten voor vrijblijvend advies over kluizen, het verankeren, de kluissloten, bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur ook in de weekenden: 0342-422239

 Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

 

Tel: 0342-422239

 

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder