Geldkluis kopen


 

Geldkluis

Wanneer u in huis of op kantoor uw contant geld veilig wilt opbergen, is een geldkluis wellicht wat voor u. In een geldkluis wordt de inhoud van de kluis beschermt tegen inbrekers. Bij het kiezen van een goede geldkluis moet u op een aantal zaken letten. Ten eerste is het van belang dat de kluis een hoge inbraakwerendheid heeft, en een hoge waarde berging. Er zal tenslotte ook veel waarde in de kluis liggen. Ten tweede is het van belang om te bepalen wat voor soort geldkluis u wilt. Er bestaan namelijk verschillende soorten. Bent u opzoek naar een geldkluis voor het opbergen van contant geld als particulier of bedrijf? Of bent u opzoek naar een geldkluis voor het afromen van contant geld? Lees verder voor de verschillen en bekijk hoogwaardige geldkluizen.

Zo koop je de juiste kluis

Geldkluis voor contant geld

Bent u opzoek naar een geldkluis voor privégebruik? Let dan bij de kluizen op de verschillende soorten geldkluizen. Een gewone gecertificeerde geldkluis heeft normaal gesproken een hoge inbraakwering. Maar u kunt er ook voor kiezen om een geldkluis te nemen met inbraak en brandwering. Bij een gecertificeerde kluis krijgt u er een certificaat bij. Verder moet je bij het kopen van een geldkluis letten op de waarde berging. Bent u van plan om er “veel” waarde in te leggen moet u een hogere waarde berging nemen voor de verzekering. Dan kunt u uw geld namelijk ook verzekeren.

Bekijk alle privekluizen

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Geldkluis voor afromen (bedrijven)

In de Retail branche en supermarkten worden afstortkluizen gebruikt om de omzet veilig te bewaren totdat het contante geld wordt opgehaald. Op deze manier creëer je op de werkplek een veilige omgeving. Een geldkluis voor het afromen van kassageld of daggeld worden uitgevoerd met afstortgleuf, afstortlade of kantelklep. Zo zit er nooit meer geld in de kassa dan noodzakelijk.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Bekijk alle afroomkluizen


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Bel of mail gerust voor meer informatie: info@kluiszorg.nl of tel:0342-422239Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

 

Tel: 0342-422239

 

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder