Wat is een goede kluis voor thuis?


Wat is een goede kluis voor thuis

Als u waardevolle spullen in huis heeft, is het belangrijk om deze goed te beschermen tegen diefstal en brand. Een kluis kan hiervoor een goede oplossing zijn. Maar wat is een goede kluis voor thuis? In deze blog geven we antwoord op deze vraag.

Zo koop je de juiste kluis

Aan welke criteria moet de kluis voldoen?

Een goede kluis voor thuis moet aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste moet de kluis voldoende groot zijn om uw waardevolle spullen op te bergen. Denk hierbij aan sieraden, contant geld, belangrijke documenten en digitale opslagmedia zoals USB-sticks en externe harde schijven.

Bekijk alle privekluizen

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

 

Tel: 0342-422239

 

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Ten tweede moet de kluis van goede kwaliteit zijn en gecertificeerd zijn door een onafhankelijke instantie. Zo weet u zeker dat de kluis een bepaalde mate van bescherming biedt tegen inbraak en/of brand. Let daarbij ook op het type slot dat de kluis heeft. Een elektronisch slot wordt aangeraden

Ten derde is het belangrijk om de kluis op een veilige en discrete plek in uw huis te plaatsen. Een inbreker zal vaak als eerste op zoek gaan naar een kluis en zal deze proberen open te breken. Plaats de kluis daarom bijvoorbeeld in een onopvallende hoek of in een kast die niet direct zichtbaar is.


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Ten slotte moet u zich afvragen wat uw budget is voor de aanschaf van een kluis. Er zijn kluizen in verschillende prijsklassen beschikbaar. Hoe meer u betaalt, hoe hoger de kwaliteit van de kluis en hoe beter deze bescherming biedt tegen inbraak en/of brand.

Kortom, een goede kluis voor thuis moet voldoende groot zijn, een goede kwaliteit hebben en gecertificeerd zijn door een onafhankelijke instantie. Plaats de kluis op een veilige en discrete plek en houd rekening met uw budget. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw waardevolle spullen goed beschermd zijn tegen diefstal en/of brand.

Bel of mail gerust voor meer informatie: info@kluiszorg.nl of tel:0342-422239


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder