Geldkluis kopen


Geldkluis

Wanneer u in huis of op kantoor uw contant geld veilig wilt opbergen, is een geldkluis wellicht wat voor u. In een geldkluis wordt de inhoud van de kluis beschermt tegen inbrekers. Bij het kiezen van een goede geldkluis moet u op een aantal zaken letten. Ten eerste is het van belang de kluis een hoge inbraakwerendheid heeft en een hoge waardeberging. Er zal tenslotte ook veel waarde in de kluis liggen. Ten tweede is het van belang om te bepalen wat voor soort geldkluis u wilt. Er bestaan namelijk verschillende soorten. Bent u opzoek naar een geldkluis voor het opbergen van contant geld als particulier of bedrijf? Of bent u opzoek naar een geldkluis voor het afromen van contant geld? Lees verder voor de verschillen en bekijk hoogwaardige geldkluizen.

Geldkluis voor contant geld

Bent u opzoek naar een geldkluis voor privégebruik? Let dan bij de kluizen op de verschillende soorten geldkluizen. Een gewone gecertificeerde geldkluis heeft normaal gesproken een hoge inbraakwering. Maar u kunt er ook voor kiezen om een geldkluis te nemen met inbraak en brandwering. Bij een gecertificeerde kluis krijgt u er een certificaat bij. Verder moet je bij het kopen van een geldkluis letten op de waardeberging. Bent u van plan om er “veel” waarde in te leggen moet u een hogere waardeberging nemen voor de verzekering. Dan wordt u geld namelijk ook verzekerd.

Bekijk alle privekluizen

Geldkluis voor afromen (bedrijven)

In de retailbranche en supermarkten worden afroomkluizen gebruikt om de omzet veilig te bewaren totdat het contante geld wordt opgehaald. Op deze manier creëer je op de werkplek een veilige omgeving. Een geldkluis voor het afromen van kassageld of daggeld worden uitgevoerd met afstortgleuf, afstortlade of kantelklep. Zo zit er nooit meer geld in de kassa dan noodzakelijk.


Bekijk alle afroomkluizen

Persoonlijk advies voor geldkluis

Heeft u niet de juiste informatie of de juiste kluis gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kluizen specialisten team.

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder